ΑΡΗΣ

Ιντέγε: "Σημαντικό το πρώτο μου γκολ, πιστεύω ότι θα έρθουν περισσότερα"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

O Μπράουν Ιντέγε αφιέρωσε στον υπεύθυνο ιματισμού της ομάδας του Άρη το πρώτο του γκολ μετά από 19 μήνες ενώ τόνισε πως οι κίτρινοι μπορούν τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αν παίξουν με το ίδιο πάθος όπως με τον Παναθηναϊκό.

Ευτυχισμένος σε βαθμό ανακούφισης για το γεγονός ότι σκόραρε στο 4-0 επί του Παναθηναϊκού και ξαναβρήκε δίχτυα μετά από 19 μήνες εμφανίστηκε ο Μπράουν Ιντέγε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τον θρίαμβου του Άρη στο μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League 1.

"Ήταν πολύ σημαντικό το πρώτο γκολ, ήξερα ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Ήταν σημαντικό να έρθει απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο και σημαντικό γιατί έγινε μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι μετά από αυτό το πρώτο γκολ θα έρθουν πολλά περισσότερα για μένα.

Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα που με στήριξε. Δεν ήταν εύκολο να επανέλθω μετά από έναν χρόνο που δεν ήμουν ενεργός. Ήξερα πόσο σημαντικό ήταν αυτό το πρώτο γκολ για να με απελευθερώσει. Ειδικότερα το αφιερώνω στον υπεύθυνο ιματισμού της ομάδας του Άρη.

Ήρθε και μου είπε σήμερα πως είναι η ημέρα μου και θα σκοράρω, για αυτό πήγα να τον αγκαλιάσω, για να του ανταποδώσω την υποστήριξή του", δήλωσε αρχικά ο Νιγηριανός επιθετικός των κιτρίνων, ο οποίος σε ερώτηση για το αν του έδωσε κάποιες συμβουλές ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελος Χαριστέας, είπε:

"Είναι μυστικό τι μου είπε ο Χαριστέας. Δεν μπορώ να πω, δεν θέλω να το αποκαλύψω. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως με υποστήριξε. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και ήταν σημαντικό να αποκτήσουμε έξτρα κίνητρο στην ψυχολογία. Εργαζόμαστε καθημερινά για να βγάλουμε μπροστά την ομάδα, με επιτυχίες".

Όσον αφορά στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ιντέγε δεν έκρυψε την ανυπομονησία του αλλά και την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα:

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουν πολύ καλή ομάδα. Και εμείς έχουμε καλή ομάδα. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι, είναι αυτά τα ματς που θέλουν να παίζουν όλοι οι παίκτες. Πιστεύω οτι αν αγωνιστούμε με το ίδιο πάθος μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Ερωτηθείς δε για την κίνησή του να πανηγυρίσει με ιδιαίτερο τρόπο το γκολ του, παίρνοντας τη μηχανή από έναν φωτορεπόρτερ και τραβώντας φωτογραφίες, απάντησε με χιούμορ: "Ήθελα να δω και τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή. Ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Και μόνο που ήμουν ευτυχισμένος πιστεύω ότι οι φωτογραφίες ήταν καλές".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης - Παναθηναϊκός 4-0: Κίτρινη τεσσάρα στο πράσινο ναυάγιο
Μπράουν Ιντέγε: Σκόραρε και έγινε... φωτορεπόρτερ
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ