ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Μελανή σελίδα στην ιστορία του Άρη, δεν θα σταθεί κανείς εμπόδιο στο όραμα μας"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, τοποθετήθηκε επίσημα για τον αποκλεισμό του Άρη από την Κόλος Κοβαλίβκα που έφερε και τη λύση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Ένινγκ χαρακτηρίζοντας την ήττα αυτή μελανή σελίδα στην ιστορία των "κιτρινόμαυρων".

Ο Άρης αποκλείστηκε από την Κόλος Κοβαλίβκα από τη συνέχεια του Europa League με την ήττα αυτή να φέρνει εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και κυρίως την αποπομπή του Μίκαελ Ένινγκ από τον πάγκο με τα ονόματα των διαδόχων του να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους.

Ο πρέοδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, πριν καν συμπληρωθούν 24ώρες θέλησε να τοποθετηθεί και επίσημα για τον αποκλεισμό τον οποίο χαρακτήρισε μελανή σελίδα στην ιστορία του Άρη αλλά και να σημειώσει πως κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στο όραμα του για τον Άρη.

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σημείωσε:

«Η χθεσινή εξέλιξη αποτέλεσε μια μελανή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας. Πλήγωσε πρωτίστως εμένα και μαζί όλη την δυνατή και ενωμένη, σαν γροθιά, οικογένεια του ΑΡΗ. Σας έχω αποδείξει ότι είμαι διατεθειμένος να στηρίξω την οικογένειά μας μέχρι τέλους. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε μεταξύ μας είναι δεδομένη και οι δεσμοί μεταξύ μας άθραυστοι. Αυτό θα πράξω και τώρα. Δεν επιτρέπω σε τίποτα και κανέναν να πληγώσει την υπερηφάνεια μας και να σταθεί εμπόδιο στο όραμά μας! Είμαι εδώ. Για εμάς, για εσάς, για όλους όσους νιώθουν και είναι ΑΡΗΣ».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ