ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Περήφανος για τον Άρη, λυπάμαι για τους διαιτητές λέσια"

Καρυπίδης: "Περήφανος για τον Άρη, λυπάμαι για τους διαιτητές λέσια"

Ο πρόεδρος του Άρη ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στη Μόλντε, τον κόσμο για τη στήριξη, χρησιμοποίησε όμως σκληρή γλώσσα για το διαιτητή της ρεβάνς με τους Νορβηγούς.

Ο Άρης έστειλε το ματς με τη Μόλντε στην παράταση , δέχθηκε όμως γκολ και με το 3-1 η ευρωπαϊκή του περιπέτεια σταμάτησε στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Ο πρόεδρος των κίτρινων, Θοδωρής Καπρυπίδης ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στη νορβηγική ομάδα, τον κόσμο για τη στήριξη. Χρησιμοποίησε όμως σκληρή γλώσσα για τον Ιρλανδό διαιτητή του ματς, Ρομπ Χάρβεϊ, και γενικότερα για τους διαιτητές που ορίζονται στα ματς των ελληνικών ομάδων, ενώ άφησε αιχμές για την UEFA.

"Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά, αλλά και γι αυτόν τον φανταστικό κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο Άρης επέστρεψε, είτε το θέλετε, είτε όχι. Αξίζαμε την πρόκριση, συνεχίζουμε δυνατά και να είστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται. Λυπάμαι πολύ γιατί οι ελληνικές ομάδες αντιμετωπίζονται έτσι από αυτά τα λέσια (σσ τα ψοφίμια, αυτά που βρωμάνε) τους διαιτητές. Η ΟΥΕΦΑ θα μπορούσε να ορίσει και από την Νορβηγία, πόσο χειρότερα θα ήταν;" ήταν το περιεχόμενο του κειμένου με τη μορφή story στο Instagram του Θοδωρή Καρυπίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έκε Τζέιμς χτύπησε με αγκωνιά τον Ντάνιελ Σάντγκρεν, ωστόσο ο Ιρλανδός διαιτητής, Ρομπ Χάρβεϊ δεν του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ