ΑΡΗΣ

Κοντά στον Μπρούνο Γκάμα ο Άρης

Dnipro's Bruno Gama celebrates after scoring during their Group G Europa League soccer match against Lazio in Rome's Olympic stadium, Thursday, Nov. 26, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Μπρούνο Γκάμα AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Γκάμα βρίσκεται ο Άρης. Ο 31χρονος Πορτογάλος εξτρέμ είναι μια... ανάσα από την οριστική συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. (VIDEO).

Κοντά στον 31χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Μπρούνο Γκάμα, είναι ο Άρης, όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Γιάννης Σελαλμαζίδης. Ακόμα και την Τρίτη (7/8) είναι πιθανό να υπάρξει οριστική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη.

Ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1987 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (La Liga) και Αλκορκόν (Segunda Division), με απολογισμό 22 συμμετοχές. Ο Γκάμα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπράγκα, μεταπήδησε αυτά της Πόρτο, ενώ αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και των δύο ομάδων.

Στην πατρίδα του το επικείμενο απόκτημα των "κίτρινων" αγωνίστηκε ακόμα σε Σετούμπαλ και Ρίο Άβε, ενώ πέρασε και από την ουκρανική Ντίνπρο. Ο 31χρονος είναι διεθνής με την Κ21 της εθνικής Πορτογαλίας, έχοντας καταγράψει 66 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και 28 στο Europa League.

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ