ΑΡΗΣ

Κουέστα: "Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κόντρα στον Ολυμπιακό"

Κουέστα: "Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/10, 19:30) ενώ αναφέρθηκε στη στήριξη των συμπαικτών μετά τον τραυματισμό.

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν θα είναι παρών στο ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό (6/10, 19:30) για την 6η αγωνιστική της Super League 1, ωστόσο ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στη NOVA ότι οι συμπαίκτες του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ξεκαθάρισε ότι η στήριξη των συμπαικτών του τον βοηθά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και την απουσία του από τον αγωνιστικό χώρο.

"Ολοι οι συμπαίκτες μου αλλά και όλος ο σύλλογος μου έδωσαν να καταλάβω ότι είναι μαζί μου κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ολοι, με τον τρόπο τους, έδειξαν τη συμπαράστασή τους και τους ευχαριστώ. Αν πρέπει να επιλέξω μια στιγμή είναι η κίνηση που κάνει ο Βέλεθ μετά το γκολ (σ.σ. που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΛ) να δείξει τη φανέλα στην κερκίδα.

Ήταν πραγματικά, η πιο συγκινητική στιγμή για μένα. Και οπωσδήποτε και πριν το παιχνίδι που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο και με χειροκρότησε όλος ο κόσμος. Είναι η πρώτη φορά που ένας τραυματισμός με οδηγεί σε χειρουργική επέμβαση. Είχα μυϊκούς τραυματισμούς στο παρελθόν αλλά ποτέ πριν δεν χρειάστηκε να περάσω την πόρτα του χειρουργείου”.

Για την επιστροφή του και την αντικατάσταση από τον Έμαν: "Είναι ένα διάστημα περίπου τριών μηνών. Οπωσδήποτε δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια απλώς εγώ και μία μέρα να κερδίσω θα είναι κέρδος. Εχω μπει στη λογική της επανόδου.

Η συμβουλή που του έδωσα ήταν - κατά κάποιο τρόπο - να απομακρυνθεί από το επίκεντρο και την εστίαση που γίνεται πάνω του. Να έχει μια φυσιολογική αντιμετώπιση της δουλειάς του γιατί είναι πολύ καλός και πολύ άξιος. Να βγάλει με φυσιολογικό τρόπο τον καλύτερο εαυτό του ως ποδοσφαιριστής”.

Για το παιχνίδι που προηγήθηκε με την ΑΕΛ είπε: "Στο παιχνίδι με τη Λάρισα κάναμε το πιο δύσκολο που ήταν να προηγηθούμε νωρίς και να έχουμε και ένα σκορ ασφαλείας. Αυτό που θεωρώ ότι ήταν το λάθος ήταν η έλλειψη οργάνωσης και επικοινωνίας μεταξύ μας, ναι μεν σε αποσπασματικές φάσεις αλλά που έγινε επαναληπτικά και μας στοίχισε και τον αγώνα. Δεν ήταν κακή η εικόνα μας αλλά ουσιαστικά πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη που κάναμε που δεν πρέπει να επαναληφθούν".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε: "Με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Κατά κάποιο τρόπο, όταν παίζουμε στην έδρα μας είναι σαν να ξεκινάμε με ένα γκολ προβάδισμα γιατί μας δίνει κάτι έξτρα, κάτι επιπλέον ο κόσμος μας και πρέπει να δώσουμε τα πάντα, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που μας αξίζει.

Πρέπει να βγούμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και με καλή αμυντική οργάνωση πίσω από την μπάλα αλλά και με το σκεπτικό να εκμεταλλευτούμε κάποιες αντεπιθέσεις που θα κάνουμε για να πετύχουμε το γκολ ή τα γκολ που θα μας δώσουν τη νίκη”.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ