ΑΡΗΣ

Κωφίδης: "Η ενασχόληση με τα παιδιά είναι κοινωνικό έργο"

Κωφίδης: "Η ενασχόληση με τα παιδιά είναι κοινωνικό έργο"
MOTIONTEAM

Ο Σάββας Κωφίδης δήλωσε συγκινημένος από τον τρόπο που τον υποδέχτηκε η οικογένεια του Άρη και ανέλυσε τις σκέψεις του για τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Για την επιστροφή του στον Άρη και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων (αθλητικός διευθυντής της Ακαδημίας) μίλησε ο Σάββας Κωφίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Μαζί του στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Ψηφίδης, ο έφορος των ακαδημιών, Δημήτρης Καραμανλής, και ο γενικός αρχηγός Πάνος Αλεξιάδης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σάββα Κωφίδη:

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση που μου έγινε. Αυτό που εισέπραξα από τους κυρίους Καραμανλή, Αλεξιάδη, Ψηφίδη και από τον κόσμο του συλλόγου, είναι μεγάλος σεβασμός, αγάπη και εκτίμηση, κάτι που για μένα είναι συγκινητικό. Με τιμά να βρίσκομαι εδώ, για να συμμετέχω σε ένα όραμα, για να το πραγματοποιήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και καλύτερα.

Η ενασχόληση με τα παιδιά είναι κοινωνικό έργο. Για μένα αυτό έχει μεγάλη σημασία, αυτή είναι η δουλειά μου και η θέση μου απέναντι σε ένα στόχο, για το καλό των παιδιών και του Άρη.

Στον Ερασιτέχνη έχουμε τη δικαιοδοσία μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Υπάρχει ενιαίος προγραμματισμός και φιλοσοφία. Ο Α.Σ. και ο κύριος Καραμανλής είναι διατεθειμένοι να τρέξουν όλα τα τμήματα, αν έρθουν σε συμφωνία με την ΠΑΕ. Υπάρχει μία επαφή και επικοινωνία, κυρίως για την Κ17 και κάτω. Είμαι διατεθειμένος να αναλάβουμε και τις μεγαλύτερες ομάδες σε ηλικία, ώστε να υπάρχει κοινή γραμμή".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ