ΑΡΗΣ

Ματέο Γκαρσία: "O Καρυπίδης μου στέλνει συνέχεια μηνύματα να επιστρέψω στον Άρη"

Ματέο Γκαρσία: "O Καρυπίδης μου στέλνει συνέχεια μηνύματα να επιστρέψω στον Άρη"

Ο Ματέο Γκαρσία υποστήριξε σε συνέντευξή του στην Αργεντινή ότι ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, του στέλνει συνέχεια μηνύματα για να επιστρέψει στην ομάδα.

Στη γενέτειρά του, Κόρδοβα, βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία. Εκεί πήγε μετά το τέλος της σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη κι εκεί θα μείνει μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει κι από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα, La Voz, ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, του στέλνει συνέχεια μηνύματα για να επιστρέψει στην ομάδα.

"Οι οπαδοί του Άρη είναι παθιασμένοι. Όταν ακούγεται το όνομά μου από τα μεγάφωνα, φωνάζουν ρυθμικά "Ματέο Γκαρσία". Όταν έβαλα το γκολ κόντρα στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ έντονες στιγμές. Το λέω και συγκινούμαι ακόμη.

Πήρα τη σωστή απόφαση να παίξω στην Ελλάδα. Πήγα σε μικρή ηλικία στη Λας Πάλμας και παραχωρήθηκα δανεικός σε Οσασούνα και Αλκορκόν για να πάρω εμπειρία. Στον Άρη όμως πήρα ματς στα πόδια μου, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έπαιξα τόσο αριστερά, όσο και δεξιά. Εμένα μου αρέσει περισσότερο δεξιά, γιατί μπορώ να μπω πιο εύκολα στην περιοχή. Μου πήγε πολύ καλά η σεζόν στον Άρη κι ο πρόεδρός του μου στέλνει συνέχεια μηνύματα να επιστρέψω".

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης δεν ενεργοποίησε, όπως ήταν αναμενόμενο, την οψιόν αγοράς του Ματέο Γκαρσία ύψους 5.000.000 ευρώ. Ευελπιστεί, ωστόσο, να κλείσει τον παίκτη σε χαμηλότερη τιμή.

Ο πρόεδρος της ισπανικής νησιωτικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, σε δηλώσεις του στο Sport24.gr υποστήριξε ότι ο Νοτιοαμερικανός έχει ήδη πωληθεί χωρίς όμως ν' αποκαλύψει το όνομα της ομάδας. Για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κι άλλες ελληνικές ομάδες, εκτός από τον Άρη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ