ΑΡΗΣ

Παντελίδης: "Κάποια παιδιά δεν είναι καλά, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

O Σάββας Παντελίδης υποστήριξε πως ο Άρης παρουσίασε νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και γι' αυτό δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο "Κλ. Βικελίδης" χάρη σε υπέροχο γκολ του Μιγκέλ Μεγιάδο, αλλά ο Άρης έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον Σάσα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, ενώ είχε δύο δοκάρι και χαμένο πέναλτι ενώ το σκορ ήταν στο 0-1.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στη νευρικότητα που παρουσίασε η ομάδα του στο πρώτο μέρος, μίλησε για την αναποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα: "Πετάξαμε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ημασταν πολύ κακοί. Κάναμε λάθη και ήμασταν βιαστικοί, ειδικά στην άμυνα. Μετά το γκολ δεν ηρεμήσαμε καθόλου στο υπόλοιπο πρώτο μέρος. Είχαμε νευρικότητα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ήρεμοι, φέραμε την μπάλα στην περιοχή με σωστό τρόπο. Δεν αγχωθήκαμε αλλά δεν φτάσαμε στην νίκη. Φέρνουμε αρκετά καλά την μπάλα στην περιοχή αλλά δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί. Κάποια παιδιά δεν είναι καλά, αλλά αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη".

Για τη συμμετοχή του Έμαν: "Άλλη ερώτηση... Όλοι δεν είναι παίκτες της ομάδας; Την προηγούμενη εβδομάδα γιατί δεν με ρωτήσατε; Αποφάσισα να βάλω τον Έμαν".

Για τη νευρικότητα της ομάδας: "Η καλή εμφάνιση με την Μόλντε, μας έδωσε την εντύπωση ότι στο 5' έπρεπε να κερδίζουμε. Ήταν λάθος σκεπτικό. Νομίζαμε ότι στο 10ο λεπτό θα λήξει το ματς. Και φυσικά ότι στην δεύτερη τελική του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ, δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ