ΑΡΗΣ

Παντελίδης: "Τα παιδιά το πίστευαν"

EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του πίστευαν από την αρχή στην ανατροπή, ενώ τόνισε ότι παρά τον αποκλεισμό από τη Μόλντε τέτοια ματς αποτελούν παρακαταθήκη.

Ο Σάββας Παντελίδης έζησε αρκετές έντονες στιγμές στη ρεβάνς του Άρη με τη Μόλντε. Μέχρι που δάκρυσε στο τρίτο γκολ των κίτρινων. Ο προπονητής των κίτρινων τόνισε ότι παρά τον αποκλεισμό από τη νορβηγική ομάδα τέτοια ματς αποτελούν παρακαταθήκη.

"Πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν ένα πολύ μεγάλο ματς, γεμάτο συναισθήματα. Στην αρχή μπορεί να φαινόταν βουνό τα τρία γκολ, αλλά και κι εγώ και τα παιδιά το πιστεύαμε, γιατί δεν μας άξιζε το 3-0 εκεί. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από τέτοια ματς, άσχετα αν είμαστε πικραμένοι. Πρέπει να έχουμε παρακαταθήκη αυτό το ματς.

Ένα μπράβο στην ομάδα και τον κόσμο. Ασφαλώς τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Ακόμα και στο γκολ που δεχθήκαμε η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παλέψει σε όλες τις συνθήκες. Υπάρχει πίκρα, αλλά εδώ είμαστε. Στον πάγκο ζεις έντονα τις στιγμές, ίσως δάκρυσα κι άλλες φορές. Ήταν το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου και δεν θα το άφηνα έτσι. Ακόμα και η πίεση στην αρχή, πέτυχε. Άλλα χρειάζεται τύχη κάποιες φορές", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στους παίκτες που κέρδισε από αυτό το ματς: "Δεν θα πω ονόματα, αλλά κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, έδειξαν πόσο θα βοηθήσουν την ομάδα".

Στην πίστη για ανατροπή: "Σε σχέση με την Νορβηγία, άλλες συνθήκες. Πήγαμε κουρασμένοι εκεί, εδώ πιο ξεκούραστοι, στο σπίτι μας, με περισσότερες προπονήσεις. Πολλά παίζουν. Το πρώτο ημίχρονο στην Νορβηγία δεν ήταν η πραγματική εικόνα του Άρη. Το τακτικό κομμάτι στο Μόλντε πήγε καλά, αλλά κάναμε λάθη. Σήμερα δεν υπήρχε στιγμή στο ματς που να τρόμαξα, δεχθήκαμε γκολ με 2-3 τελικές."

Στην πικρία που έμεινε στ' αποδυτήρια: "Δεν είναι καλά. Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο να πιεις νερό και σου κλείνουν την βρύση ή την κλείνεις μόνος δεν είσαι καλά. Πρέπει να είσαι κοντά τους, όσο μεγάλοι κι αν είναι, όταν παίζουν μπάλα είναι σαν μικρά παιδιά".

Στην συνέχεια της σεζόν: "Μόνο θετικά έχουμε να πάρουμε από το σημερινό ματς. Αν μπορείς ένα τέτοιο ματς να το κάνεις 3-0, μπορείς να κερδίσεις τον οποιοδήποτε αρκεί να έχεις το σκεπτικό που είχαμε κι εμείς σήμερα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ