ΑΡΗΣ

Παντελίδης: "Το σημαντικότερο ματς της καριέρας μου"

Παντελίδης: "Το σημαντικότερο ματς της καριέρας μου"
MOTIONTEAM

O προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, υποστήριξε ότι η ρεβάνς με τη Μόλντε (15/8, 21:30) είναι το σημαντικότερο ματς στην καριέρα του, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι κίτρινοι μπορούν ν' ανατρέψουν το σκορ ήττας (3-0) στη Νορβηγία και να προκριθούν.

Ο Άρης υποδέχεται τη Μόλντε στη ρεβάνς της ήττας (3-0) στη Νορβηγία και καλείται ν' ανατρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/8, 21:30) το σκορ και να προκριθεί στα playoffs του Europa League.

Ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι κίτρινοι μπορούν να τα καταφέρουν, ενώ χαρακτήρισε το ματς της Πέμπτης ως το σημαντικότερο στη μέχρι τώρα καριέρα του.

"Η εικόνα που αποτυπώνεται στα αποδυτήρια, είναι πως το πρώτο ματς δεν θα έπρεπε να τελειώσει έτσι. Από δικά μας λάθη φτάσαμε σε αυτό το σκορ. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχουμε όμως μία ομάδα που μέσα στο γήπεδό της είναι πάντα παραγωγική. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλη την εβδομάδα σταθήκαμε και σκεφτήκαμε πως θα ήταν το ματς αν δεν κάναμε κάποια λάθη. Αύριο θα πρέπει να τα μειώσουμε και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να σπρώξουμε παραπάνω από όσο πρέπει το ματς. Να έχουμε πίστη και πάθος, όταν δεν θα έχουμε την μπάλα στα πόδια μας”, υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε.

Στο πλάνο και το πώς περιμένει τη Μόλντε: "Δεν έχει τόσους πολλούς δημοσιογράφους στην Νορβηγία και δεν μαθαίνουμε, ενώ αυτοί μαθαίνουν. Έχουμε πλάνο και για το αν θα παίξει ο αντίπαλος για γκολ, είτε αν θα μας περιμένει στην άμυνα".

Παντελίδης: "Το σημαντικότερο ματς της καριέρας μου"
MOTIONTEAM

Στη φιλοσοφία της ομάδας του: "Ο Αρης πάνω απ΄όλα πρέπει να βγάλει την πίστη του, ότι πιστεύει πως μπορεί να το γυρίσει να πάρει την πρόκριση. Δεν ξεκινάς ποτέ με το σκεπτικό ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Είναι το σημαντικότερο ματς που θα δώσω στην καριέρα μου και έχω κάνει τα πάντα για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Όσο περισσότερα ματς έχεις, είναι βέβαιο πως έχεις και καλύτερο ρυθμό. Ένα ματς όμως έχει στιγμές, που στον πρώτο αγώνα δεν ήταν υπέρ μας. Βλέποντας την περσινή σεζόν, στο τελευταίο ματς στο 60' έχανε και στο τέλος ήταν 7-2. Ακόμα και με την ΑΕΛ, παρά το 0-0, είχαμε πολλές στιγμές για το γκολ. Αν γίνουν στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις, θα έχουμε γκολ. Θα πρέπει, λοιπόν, να τους βάλεις σε συνθήκες πίεσης. Αν του βγουν όσα έχει προγραμματίσει θα σου είναι πολύ δύσκολο”.

Στην ετοιμότητα του Γιουνές: "Ξέρουμε εμείς, αλλά ακόμα δεν τα λέμε. Έχουμε ετοιμάσει δύο τρία πράγματα, θα προσπαθήσουμε να τα πετύχουμε. Ο Γιουνές υπολείπεται προπονήσεων, αλλά είναι καλά Στην αρχή της εβδομάδας, σίγουρα έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Ο ρόλος μου είναι όχι να μαλώσω, αλλά να δείξω ότι είμαι εκεί. Δουλέψαμε την ψυχολογία, έχουν γυρίσει δυσκολότερα ματς από αυτό και επειδή είμαστε μέλη αυτής της ομάδας θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ