Η ΕΠΟ άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Άρης για καθυστερήσεις στις πληρωμές των διαιτητών για τα ματς του Οκτωβρίου. Στην αντεπίθεση με... σκάνδαλα πέρασαν οι κίτρινοι.

Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Αρης άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης και ο λόγος είναι ότι οι "κιτρινόμαυροι" φέρονται να μην κατέβαλαν εμπρόθεσμα τα χρήματα για τους διαιτητές των αγώνων του Οκτωβρίου.

ADVERTISING

Αν τιμωρηθεί ο Άρης, κινδυνεύει με πρόστιμο ίσο με το ποσό που οφείλει και αν δεν το καταβάλει εντός 30 ημερών από την έκδοση της απόφασης, θα του αφαιρεθεί ένας βαθμός απ' αυτούς που έχει κατακτήσει στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Αρης τονίζει πως σήμερα (23/10) πληρώθηκε η διαιτησία του αγώνα της Κυριακής και παράλληλα πέρασε στην αντεπίθεση κατά της ΕΠΟ, αναφέροντας:

"Δεν υφίσταται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη. Η ΠΑΕ Αρης πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος.

ADVERTISING

Αν το πρόβλημα είναι ο Αρης που οι διαιτητές ήταν επι μήνες απλήρωτοι, τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη. Απορούμε πραγματικά πως ο κ. Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του, αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την Travel Plan όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατ. ευρώ. Τσιμουδιά γι αυτά".

Photo Credits: Eurokinissi