ΑΡΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χαμζά Γιουνές

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
Γιουνές MOTIONTEAM

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (2/8) ο Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος επιθετικός θα περάσει την Παρασκευή (3/8) από εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο στον Άρη.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Χαμζά Γιουνές στον Άρη. Ο Τυνήσιος στράικερ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Πέμπτης (2/8) και την Παρασκευή (3/8) αφού περάσει από εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 32χρονος φορ, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε Ερζούμουρσπορ (β' Τουρκίας) και Αλ Αχλί (Κατάρ), γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί το 2016-2017 στην Ξάνθη, με την οποία σημείωσε 20 γκολ σε 31 ματς.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
Γιουνές MOTIONTEAM

Ο Αφρικανός σέντερ φορ έχει παίξει παλαιότερα σε Σφάξιεν (Τυνησία), Πετρολούλ Πλοϊέστι (Ρουμανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) και Τράκτορ Σάζι (Ιράν).

O Άρης έχει αποκτήσει έως σήμερα τους Νικολά Ντιγκινί, Θωμά Ναζλίδη, Ματέο Γκαρσία, Χαβιέρ Μαγκρό Ματίγια, Χουλιάν Κουέστα Ντίαθ, Άλεξ Μενέντεθ, Νικολάς Κολάσο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Μιγκέν Μπάσα, Φραν Βελέθ και Χαράλαμπο Σταμπουλίδη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ