ΑΡΗΣ

Τουρκικά ΜΜΕ: "Πρώτη επιλογή της Φενέρμπαχτσε ο Ιντέγε, υπήρξε επαφή"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τουρκική εφημερίδα "Haberturk" εμφανίζει τον στράικερ του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, ως τον πρώτο υποψήφιο αντικαταστάτη του Βεντάτ Μουρίκι.

Ο 26χρονος Κοσοβάρος επιθετικός, Βεντάτ Μουρίκι, αναμένεται να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε με πιθανό προορισμό για την πώλησή του την Τότεναμ ή την Λάτσιο. Έτσι, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα "Haberturk", το πρώτο όνομα στην λίστα της Φενέρμπαχτσε για τον αντικαταστάτη του Μουρίκι είναι ο στράικερ του Άρη, Μπράουν Ιντέγε.

Το μεγαλύτερο αβαντάζ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ότι το συμβόλαιο του 31χρονου στράικερ λήγει στο τέλος της σεζόν. Μάλιστα, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι υπήρξε μία πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον Ιντέγε να ζητάει συμβόλαιο 2.000.000 ευρώ.

Η Φενέρμπαχτσε θα περιμένει οι απαιτήσεις του Νιγηριανού επιθετικού να πέσουν και αναμένεται να αναλάβει δράση μετά το τέλος της σεζόν, η οποία έχει διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η "Haberturk" τονίζει ότι ενδιαφέρον για τον Ιντέγε είχε δείξει και η Γαλατάσαραϊ.

Ο στράικερ του Άρη τη φετινή σεζόν είχε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 9 γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ