ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμζά Γιουνές: Με πέναλτι το 44% των γκολ του στη Super League!

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χαμζά Γιουνές, που σκόραρε με πέναλτι στον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, έφτασε τα 25 γκολ στη Super League και τα έντεκα εξ αυτών έχουν σημειωθεί από την άσπρη βούλα.

Τα έξι εφετινά γκολ έφτασε την Κυριακή (3/12) ο Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος επιθετικός του Άρη σκόραρε με πέναλτι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1) στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Από τα έξι τέρματα του 32χρονου, τα μισά έχουν επιτευχθεί από τα έντεκα βήματα. Με τον Λεβαδειακό είχε ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα (2-0 το τελικό αποτέλεσμα), ενώ είχε ανοίξει το σκορ με τον ίδιο τρόπο στο 2-0 σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης. Το 50% των εφετινών του γκολ, δηλαδή, είναι με πέναλτι, ενώ έχει αστοχήσει σε ένα, στην εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (έχει ποσοστό 75%).

Τη σεζόν 2016-2017 ο Γιουνές αγωνίστηκε στην Ξάνθη, με την οποία σε 27 συμμετοχές σημείωσε 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Από αυτά, τα οκτώ σημειώθηκαν με πέναλτι, ενώ έχασε ένα (ποσοστό 88%). Με άλλα λόγια, από τα 25 γκολ που έχει πετύχει στη Super League ο Γιουνές σε Ξάνθη και Άρη, τα έντεκα είναι με εκτελέσεις πέναλτι, το 44% των τερμάτων του.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ