ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ξεφεύγει η κατάσταση με Οζίλ - Κολάσινατς, δέχονται απειλές

Arsenal's Mesut Ozil, right, celebrates scoring his side's first goal of the game against Bournemouth, with teammate Sead Kolasinac, centre, during their English Premier League soccer match at the Emirates Stadium in London, Wednesday Feb. 27, 2019. (Adam Davy/PA via AP)
Arsenal's Mesut Ozil, right, celebrates scoring his side's first goal of the game against Bournemouth, with teammate Sead Kolasinac, centre, during their English Premier League soccer match at the Emirates Stadium in London, Wednesday Feb. 27, 2019. (Adam Davy/PA via AP) AP

Μεσούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς δέχονται απειλές δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό με το μαχαίρι. Η αστυνομία ερευνά περίεργες κινήσεις έξω από τα σπίτια τους.

Ο Σιντ Κολάσινατς φέρθηκε γενναία όταν ένας επίδοξος ληστής με μαχαίρι επιτέθηκε σε εκείνον και τον Μεσούτ Οζίλ την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του δεύτερου. Ωστόσο, η "μάχη" φαίνεται πως συνεχίζεται δύο εβδομάδες μετά το σοκαριστικό περιστατικό.

Το δίδυμο "κόπηκε" από την πρεμιέρα της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα με την Νιουκάστλ για λόγους ασφαλείας, όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Αυτό, όμως, που δεν ανέφεραν οι "κανονιέρηδες" στην επίσημη τοποθέτησή τους είναι ότι ο Οζίλ και Κολάσινατς συνεχίζουν να δέχονται απειλές.

Βρετανικά ΜΜΕ σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους πως έξω από τα σπίτια των δύο σταρ έχει παρατηρηθεί ύποπτη κίνηση από διαφόρους, γεγονός που έχει τρομάξει τους παίκτες. Αμφότεροι φέρονται να μην θέλησαν να απομακρυνθούν από το πλευρό των οικογενειών τους και γι' αυτό δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (9/8) και παρέμειναν στο Λονδίνο.

Η ειδική ομάδα ανδρών ασφαλείας που έχει προσλάβει η Άρσεναλ συνεργάζεται με την Αστυνομία, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα στο 100%. Στο Νησί σημειώνουν ότι μετά την απόπειρα ληστείας έχουν υπάρξει προσπάθειες εγκληματικών ενεργειών σε βάρος των περιουσιών των Οζίλ και Κολάσινατς.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά εάν αυτοί που απειλούν τους προαναφερθέντες είναι μεμονωμένοι ή ανήκουν στην ίδια σπείρα που τους επιτέθηκε με το μαχαίρι .

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ