ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Μπαίνει στον "πόλεμο" για το 17χρονο wonderkid Ρείνιερ Ζεσούς

Άρσεναλ: Μπαίνει στον "πόλεμο" για το 17χρονο wonderkid Ρείνιερ Ζεσούς

Η Άρσεναλ μετά από τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι στοχεύει στην απόκτηση ενός ακόμα "παιδιού θαύματος" από την Βραζιλία. Πρόκειται για τον 17χρονο, Ρείνιερ Ζεσούς (VIDEO).

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε πρόσφατα κορυφαίο ταλέντο τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι. Η Άρσεναλ απέκτησε τον νεαρό Βραζιλιάνο αντί 6,7 εκατ. ευρώ από την Ιτουάνο. Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι Κανονιέρηδες στοχεύουν σ' ένα ακόμα wonderkid βραζιλιάνικης καταγωγής.

Όσοι ασχολούνται με τις μικρές ηλικίες τ' όνομα του "νέου Μαρτινέλι" δεν είναι καθόλου άγνωστο. Ο λόγος για τον 17χρονο, Ρείνιερ Ζεσούς. Ο μέσος της Φλαμένγκο έχει ήδη ακουστεί για μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Ατλέτικο, η Ρεάλ, η Γιουβέντους και η Σίτι.

Η Mundo Deportivo, λοιπόν, αναφέρει πως οι Λονδρέζοι έκαναν ένα βήμα παραπάνω μιλώντας ήδη με τον πατέρα του παίκτη ο οποίος ταξίδεψε στην Ευρώπη. Το θέμα με τον Ρείνιερ είναι το ποσό που θα ζητήσει η Φλαμένγκο. Πριν από την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου, τα ρεπορτάζ ήθελαν τους Βραζιλιάνους να αξιώνουν κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Τώρα, όμως, τα δεδομένα πιθανόν να έχουν αλλάξει μια και αναφέρεται στα διεθνή Μέσα ότι έχει μπει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ!

ΔΕΙΤΕ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΡΕΪΝΙΕΡ ΖΕΣΟΥΣ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ