ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα θέλει δανεικό τον Ραμπιό

Juventus' Adrien Rabiot controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Adrien Rabiot controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Times", η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντριάν Ραμπιό με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους.

Ο Μικέλ Αρτέτα ανέλαβε με κάθε επισημότητα την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ και θα προσπαθήσει να επαναφέρει τους "κανονιέρηδες" σε τροχιά Ευρώπης, αφού μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται στην 11η θέση με 23 βαθμούς, έξι λιγότερους από την 5η Τότεναμ.

Ωστόσο, για να το καταφέρει θα πρέπει να υπάρξει και ενίσχυση κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι του Αντριάν Ραμπιό. Ο Γάλλος μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους, αλλά δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα, μετρώντας 12 συμμετοχές χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο γκολ ή να έχει μοιράσει κάποια ασίστ.

Το συγκεκριμένο γεγονός θέλουν να εκμεταλλευτούν οι διοικούντες την Άρσεναλ προκειμένου να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού για τουλάχιστον έξι μήνες.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ