ΑΡΣΕΝΑΛ

Επέστρεψε στη δράση ο Μαυροπάνος μετά από 163 μέρες

Arsenal's Konstantinos Mavropanos, no. 27, is sent off by match referee Graham Scott during the English Premier League soccer match against Leicester City at the King Power Stadium, Leicester, England, Wednesday May 9, 2018. (David Davies/PA via AP)
Arsenal's Konstantinos Mavropanos, no. 27, is sent off by match referee Graham Scott during the English Premier League soccer match against Leicester City at the King Power Stadium, Leicester, England, Wednesday May 9, 2018. (David Davies/PA via AP) DAVID DAVIES/PA VIA AP

Ο Ντίνος Μαυροπάνος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Άρσεναλ μετά από το σοβαρό τραυματισμό του και οι "κανονιέρηδες" τον καλωσόρισαν στη δράση μέσω της ιστοσελίδας τους

Ο Ντίνος Μαυροπάνος πήγε με όνειρα και φιλοδοξίες στο Λονδίνο ως μία από τις τελευταίες επλογές του Αρσέν Βενγκέρ πριν αποχωρήσει από το σύλλογο, όμως η φετινή σεζόν πολύ δύσκολη για αυτόν στην εκκίνησή της.

Αιτία ένας τραυματισμός στους κοιλιακούς που τον άφησε για πολλούς μήνες εκτός δράσης, με την τελευταία φορά που φόρεσε τα κόκκινα των Λονδρέζων να είναι σε φιλικό αγώνα στις 5 Αυγούστου.

Την πρώτη του νίκη πάντως απέναντι στον τραυματισμό του την πήρε ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ καθώς το βράδυ της Δευτέρας (14/1) αγωνίστηκε με την Κ23 της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με τους Λονδρέζους να τον καλωσορίζουν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Twitter.

Επέστρεψε στη δράση ο Μαυροπάνος μετά από 163 μέρες

Photo Credits: David Davies/PA via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ