ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: "Ο Τσεχ επιστρέφει στην Τσέλσι"

FILE -- In this Saturday, Jan. 2, 2016 photo Arsenal's Petr Cech waves to fans after the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United at Emirates stadium in London. Petr Cech says he is planning to retire from soccer at the end of the season. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, file)
FILE -- In this Saturday, Jan. 2, 2016 photo Arsenal's Petr Cech waves to fans after the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United at Emirates stadium in London. Petr Cech says he is planning to retire from soccer at the end of the season. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, file) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH, FILE

Μετά από 11 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας στην Τσέλσι, ο Πετρ Τσεχ ετοιμάζεται να γυρίσει στους "μπλε" αναλαμβάνοντας το πόστο του αθλητικού διευθυντή! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αναμφίβολα η Premier League είναι το πρωτάθλημα που έχει σημαδέψει την καριέρα του Πετρ Τσεχ καθώς για 11 ολόκληρα χρόνια (2004-2015) αγωνίστηκε με την Τσελσι (333 παρουσίες στην Premier League και 494 σε όλες τις διοργανώσεις) ενώ από το 2015 αποτελεί μέλος της Άρσεναλ (μετράει 110 ματς πρωταθλήματος και 138 συνολικά).

Οι ημέρες αυτές που διανύουμε είναι ουσιαστικά και οι τελευταίες του ως ποδοσφαιριστής καθώς έχει κάνει γνωστό από τον Ιανουάριο ότι θα αποχωρήσει από τη δράση στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο όλα δείχνουν πως ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Όπως αποκάλυψε το αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο "Sky Sport", η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με τον Πετρ Τσεχ και ο 37χρονος τερματοφύλακας θα είναι από αυτό το καλοκαίρι ο νέος αθλητικός διευθυντής της.

Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο ρόλο τον έχει η Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, μετά την αποχώρηση του Μάικλ Εμενάλο τον Νοέμβριο του 2017, με τις πληροφορίες του εν λόγω μέσου να αναφέρουν πως οι "μπλε" έχουν αποφασίσει να αναθέσουν αυτή τη δουλειά σε έναν παίκτη που έχει γράψει ιστορία στο σύλλογο ως παίκτης.

Σημειώνεται πως το τελευταίο ματς στο οποίο θα πάρει μέρος ως ποδοσφαιριστής ο Τσεχ θα είναι αυτό της 29ης Μαΐου στο Μπακού, όταν η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στον τελικό του Europa League.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, file, AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι: Οι "μπλε" πληρώνουν 9.000.000 λίρες στον Κόντε!
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ