ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Πάει για το μεγάλο "κόλπο" με Κουτίνιο

FC Barcelona's Coutinho celebrates after scoring his side's 1st goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Coutinho celebrates after scoring his side's 1st goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η έγκυρη Equipe σημειώνει σε ρεπορτάζ της πως η Άρσεναλ θα πάρει δανεικό τον Κουτίνιο για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο Βραζιλιάνος δεν έπιασε στην Μπάρτσα και επιστρέφει στην Premier League για "αναγέννηση".

Δημοσίευμα, το μεσημέρι της Τρίτης (6/8), από την διαδικτυακή έκδοση της Equipe υποστηρίζει ότι ο δανεισμός του Φελίπε Κουτίνιο στην Άρσεναλ από την Μπαρτσελόνα αποτελεί τελειωμένη υπόθεση και σύντομα θα επισημοποιηθεί.

Ο Βραζιλιάνος σταρ κόστισε στην Μπάρτσα τον Ιανουάριο του '18 κοντά στα 150 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να δείξει τίποτα απ' αυτά που τον έκαναν να ξεχωρίσει στην Λίβερπουλ. Με την απόκτηση του Γκριεζμάν τα περιθώρια για να τον εμπιστευτεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιορίστηκαν οπότε η πώληση ή ο δανεισμός ήταν μονόδρομος.

Επίσης, αρκετές φορές γράφτηκε ότι ο Κουτίνιο υπολογιζόταν ως έμψυχο αντάλλαγμα για ενδεχόμενο deal των "μπλαουγκράνα" με την Παρί Σεν Ζερμέν αναφορικά με τον Νεϊμάρ, όμως ούτε αυτό το σενάριο ευδοκίμησε σε βάθος χρόνου.

Με αυτά και με εκείνα, λοιπόν, όλα δείχνουν πως η Άρσεναλ θα προχωρήσει σε μία ακόμη ποιοτική προσθήκη στην επιθετική γραμμή, μετά την απόκτηση -με ποσό ρεκόρ για το κλαμπ- του Νικολά Πεπέ της Λιλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα στο παρελθόν ήθελαν την Μπαρτσελόνα να απαιτεί 30 εκατ. ευρώ ενοίκιο για όποιον ενδιαφερόταν για τις υπηρεσίες του Κουτίνιο σε αυτή τη μορφή. Μέχρι στιγμής τα οικονομικά δεδομένα του επικείμενου "γάμου" Άρσεναλ - Κουτίνιο δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ