ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ρήξη χιαστού ο Τσέιμπερς

Arsenal's Calum Chambers leaves the pitch after being injured during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea, at the Emirates Stadium in London, Sunday, Dec. 29, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Arsenal's Calum Chambers leaves the pitch after being injured during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea, at the Emirates Stadium in London, Sunday, Dec. 29, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο στόπερ της Άρσεναλ, Κάλουμ Τσέιμπερς, καθώς, όπως γνωστοποίησαν οι Λονδρέζοι, υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Κάλουμ Τσέιμπερς. Η Άρσεναλ εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης (02/01) και γνωστοποίησε πως ο Άγγλος μπακ υπέστη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 24χρονος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με αντίπαλο την Τσέλσι και άμεσα σήμανε συναγερμός όσον αφορά στο διάστημα απουσίας του. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ενημέρωση των Λονδρέζων, ο Τσέιμπερς θα μείνει εκτός για 6-9 μήνες, το οποίο σημαίνει πως δεν αποκλείεται να χάσει κι ένα μέρος από την έναρξη της επόμενης χρονιάς.

Την εφετινή σεζόν, σε 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, EFL Cup και Europa League, είχε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ το τελευταίο διάστημα ο Μικέλ Αρτέτα τον χρησιμοποιούσε στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ ενός εκ των Νταβίντ Λουίζ ή Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Photo Credits: AP Photo/Ian Walton

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ