ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Σε διαπραγματεύσεις με Ρεάλ για Βάθκεθ

Real Madrid's Lucas Vazquez celebrates after scoring his side's 2nd goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 1, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Lucas Vazquez celebrates after scoring his side's 2nd goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 1, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρεάλ για την απόκτηση του 28χρονου Ισπανού εξτρέμ, Λούκας Βάθκεθ. Αισιοδοξία ότι θα κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο το deal, στα 35.000.000 ευρώ το εκτιμώμενο κόστος του.

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται Ρεάλ και Άρσεναλ για τον Λούκας Βάθκεθ σύμφωνα με τη Marca. Οι γκάνερς έχουν ήδη καταθέσει πρόταση 32.000.000 ευρώ στους μερένγκες, ενώ άλλα 3.000.000 ευρώ θα καταβληθούν με τη μορφή μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Ο 28χρονος Ισπανός διεθνής εξτρέμ αποτελεί προσωπική εισήγηση του συμπατριώτη του προπονητή, Ουνάι Έμερι. Ο Βάθκεθ από την πλευρά του αντιλαμβάνεται ότι με την έλευση των Λούκα Γιόβιτς, Ροντρίγκο, αλλά και την παρουσία του Βινίσιους δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Βλέπει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Λονδίνου ως διέξοδο προκειμένου να συνεχίσει να καλείται στη εθνική ομάδα της πατρίδας του και να είναι παρών με τη φούρια ρόχα στην τελική φάση του Euro 2020.

Στο ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το deal μπορεί να κλείσει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο (6-7/7) και ο Ίβηρας να γίνει συμπαίκτης των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντίνου Μαυροπάνου.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ