ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Έχω δει πολύ τον Ολυμπιακό, θα είναι συγκεντρωμένος στη νίκη"

Αρτέτα: "Έχω δει πολύ τον Ολυμπιακό, θα είναι συγκεντρωμένος στη νίκη"

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι γνωρίζει τα πάντα για τον Ολυμπιακό και η ομάδα του πρέπει να προσαρμοστεί στο στιλ του αντιπάλου του.

Την Πέμπτη (20/2, 22:00) η Άρσεναλ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League, με τον τεχνικό των "κανονιέρηδων" να εμφανίζεται μπροστά στα ΜΜΕ.

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι γνωρίζει πώς θα είναι ο Ολυμπιακός και οι "κανονιέρηδες" θα πρέπει να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού των "ερυθρολεύκων": " Είναι ακόμη μία πρόκληση για εμάς. Ο Σωκράτης ξέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό και τι θα αντιμετωπίσουμε στον Πειραιά. Ξέρουμε την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κάθε χρόνο η διοργάνωση είναι διαφορετική. Ο στόχος είναι ακόμη ο ίδιος".

Για το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο τεχνικός της Άρσεναλ δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέπω πολύ τον Ολυμπιακό. Συνηθίζουν να κυριαρχούν στο πρωτάθλημα, άρα πρέπει να προσαρμοζόμαστε στο στιλ του παιχνιδιού που απαιτεί ο αντίπαλος. Έχουν μία καθαρή ιδέα για το τι θέλουν να κάνουν. Δεν παίζουν σε συνάρτηση με τον αντίπαλο. Αυτό μου αρέσει περισσότερο".

Επιπλέον ο Αρτέτα αναφέρθηκε σε διάφορες επιλογές του, όπως και για τους νέους παίκτες: "Κάνω τις επιλογές μου από την προπόνηση, πώς παίζουν και συμπεριφέρονται. Για τους νέους παίκτες στην Ευρώπη, είναι μέρος της διαδικασίας και δεν ξέρεις αν δεν τους εκθέσεις. Θέλω να δω κουράγιο σε όλους τους παίκτες μου. Έχουμε παίξει ένα ματς στα τελευταία 15 παιχνίδια και θα βάλω την ομάδα που πιστεύω ότι είναι η καλύτερη".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ