ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό την Πέμπτη"

Arsenal's head coach Mikel Arteta smiles after the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's head coach Mikel Arteta smiles after the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Μικέλ Αρτέτα, μετά το εμφατικό 4-0 της Άρσεναλ επί της Νιούκαστλ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως στόχος των "κανονιέρηδων" είναι η νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η Άρσεναλ έστειλε "μήνυμα" στον Ολυμπιακό ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης των δύο ομάδων, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Νιούκαστλ για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των "κανονιέρηδων", Μικέλ Αρτέτα μίλησε στο flash interview για τον επικείμενο αγώνα με τους "ερυθρολεύκους", τονίζοντας πως στόχος είναι η νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Ο βασικός στόχος είναι να βελτιωθούμε ως ομάδα αυτή την στιγμή, να νικήσουμε τον Ολυμπιακό την Πέμπτη και να βελτιώσουμε τη σημερινή εμφάνιση", ήταν το σχόλιο του Ισπανού τεχνικού.

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Το δίλημμα του Μαρτίνς για μια θέση στην ενδεκάδα
Άρσεναλ - Νιούκαστλ 4-0: Καθάρισε με ομοβροντία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς στο Λονδίνο, είδε Άρσεναλ - Νιούκαστλ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ