ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Ο Ομπαμεγιάνγκ έμεινε γιατί η Άρσεναλ είναι όπως η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ"

Arsenal's head coach Mikel Arteta and Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang pose with the trophy after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
Arsenal's head coach Mikel Arteta and Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang pose with the trophy after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP) AP

Ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα για τον Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ, τονίζοντας ότι η Άρσεναλ είναι τόσο μεγάλη όσο αυτές οι δύο ομάδες.

Ένα από τα καυτά ονόματα του καλοκαιριού ήταν ο Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνκ, αφού η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ εμφανίζονταν να τον έχουν στο στόχαστρό τους. Η Άρσεναλ έβαλε φρένο σε όλα τα σενάρια, καθώς ο 32χρονος Γκαμπονέζος ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2023.

Στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Γουέστ Χαμ ο Μικέλ Αρτέτα ερωτήθηκε για το ενδιαφέρον που υπήρξε από άλλες ομάδες. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε, ότι ο Ομπαμεγιάνγκ έμεινε διότι οι κανονιέρηδες είναι τόσο μεγάλοι, όσο η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ.

"Νομίζω ότι ο λόγος που έμεινε ο Ομπαμεγιάνγκ είναι επειδή είμαστε φανταστική ομάδα. Έπαιξα το ρόλο μου εξηγώντας τού τι προσπαθούμε να κάνουμε και πόσο σημαντικός είναι σε αυτό που χτίζουμε." ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Το μέγεθος της ομάδας μου είναι όσο μεγάλο, όσο αυτά τα ονόματα (Μπαρτσελόνα και Ίντερ). Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι οι παίκτες πιστεύουν στο πρότζεκτ μας".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ