ΑΡΣΕΝΑΛ

Ξεπέρασε τον αποκλεισμό με πρόκριση στο FA Cup η Άρσεναλ

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, left, celebrates with his teammates after scoring his side's first goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Portsmouth and Arsenal at Fratton Park stadium in Portsmouth, England, Monday, March 2, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, left, celebrates with his teammates after scoring his side's first goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Portsmouth and Arsenal at Fratton Park stadium in Portsmouth, England, Monday, March 2, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 της Πόρτσμουθ στους "16" του FA Cup και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σε ένα ματς στο οποίο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ για τους "κανονιέρηδες".

Με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που άνοιξε το σκορ στο εκτός έδρας ματς με την Πόρτσμουθ στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 του αντιπάλου της και πήρε την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Παπασταθόπουλος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έδωσε προβάδισμα στους "κανονιέρηδες" ενώ το 2-0 έγινε στο 51' από τον Νκετιά.

Η Άρσεναλ που έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές με τη νίκη της αυτή ξεπέρασε τον αποκλεισμό της στο Europa League από τον Ολυμπιακό και θα περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλο της το προσεχές διάστημα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Νταβίντ Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Πάμπλο Μάρι, Τορέιρα (16' Θεμπάγιος), Σακά, Γουίλοκ (87' Τσάκα), Γκεντουζί, Νέλσον (90+1' Μάιτλαντ - Νάιλς), Μαρτινέλι, Νκετιά.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ