ΑΡΣΕΝΑΛ

Μάνατζερ Τζάκα: "Έχουμε συμφωνήσει με την Χέρτα και το είπαμε στον Αρτέτα"

Arsenal's Granit Xhaka, right, challenges for the ball with Fulham's Tom Cairney during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Granit Xhaka, right, challenges for the ball with Fulham's Tom Cairney during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο μάνατζερ του Γκράνιτ Τζάκα, Χοσέ Νουγκέρα, αποκάλυψε ότι ο πελάτης του έχει συμφωνήσει με την Χέρτα Βερολίνου και ενημέρωσε σχετικά τόσο τον Αρτέτα όσο και την διοίκηση της Άρσεναλ.

Μακριά από το Λονδίνο και την Άρσεναλ έχει αποφασίσει πως βρίσκεται το μέλλον του ο Γκράνιτ Τζάκα. Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 έχει συμφωνήσει σε όλα με την Χέρτα Βερολίνου και θέλει να μετακομίσει άμεσα στην Γερμανία.

Τουλάχιστον, αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Χοσέ Νουγκέρ.

Ο μάνατζερ του Ελβετού τόνισε: "Θα το πω ειλικρινά... Έχουμε συμφωνήσει με τη Χέρτα και θα θέλαμε να πάμε στο Βερολίνο. Αυτό είπαμε στον πρόεδρο της Άρσεναλ, Ραούλ Σανλέχι και στον αθλητικό διευθυντή, Εντού Γκασπάρ, όπως επίσης και στο νέο προπονητή, Μικέλ Αρτέτα".

Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια της κόντρας του με τους οπαδούς της Άρσεναλ τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα τότε είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν μηνύματα θανάτου για τη γυναίκα και την κόρη του και αυτός ήταν ο λόγος που είχε ξεσπάσει.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ