ΑΡΣΕΝΑΛ

"Μάχη" Τότεναμ και Άρσεναλ για το δανεισμό του Λεμάρ

Atletico Madrid's Thomas Lemar controls the ball during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Atletico Madrid's Thomas Lemar controls the ball during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Τότεναμ και Άρσεναλ θέλουν να ενισχυθούν ενόψει Ιανουαρίου, με τον Τόμας Λεμάρ να έχει γίνει μήλον της έριδος για τις δύο ομάδες του Λονδίνου.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ανοίξει και οι ομάδες τις Ευρώπης παλεύουν να "κλείσουν" ποδοσφαιριστές που θα διορθώσουν ανορθογραφίες του καλοκαιριού στα ρόστερ τους και θα καλύψουν κενά. Αυτό προσπαθούν να κάνουν και η Άρσεναλ με την Τότεναμ, που έχουν βάλει στο μάτι τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τόμας Λεμάρ.

Αμφότερες οι δύο ομάδες του Λονδίνου έχουν μπει σε μία νέα εποχή, με τους Ζοζέ Μουρίνιο και Μικέλ Αρτέτα να θέλουν να βάλουν τις πινελιές τους στο ξεκίνημα τους. Οι δύο προπονητές θέλουν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι για την επιθετική τους γραμμή, με τον 24χρονο Γάλλο να είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει. Η Άρσεναλ έχει ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, ενώ πρόσφατα μπήκε και η Τότεναμ στη "μάχη" για την απόκτησή του.

Ο Λεμάρ δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στη Μαδρίτη, αφού τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα μόλις εννέα φορές υπό τις οδηγίες του Τσόλο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δείξει την προτίμησή του στον Άνχελ Κορέα, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να προσπαθεί να τον πάει στην Premier League.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Daily Mail", οι συζητήσεις γίνονται για δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι και όχι για κανονική μεταγραφή, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πολλά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Photo Credits: AP / Antonio Calanni

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ