ΑΡΣΕΝΑΛ

Παπασταθόπουλος: "Πρέπει να ανασυνταχθούμε αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι"

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos shields the ball during their match against Bournemouth, during the English Premier League soccer match at The Vitality Stadium in Bournemouth, England, Sunday Nov. 25, 2018. (John Walton/PA via AP)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos shields the ball during their match against Bournemouth, during the English Premier League soccer match at The Vitality Stadium in Bournemouth, England, Sunday Nov. 25, 2018. (John Walton/PA via AP) AP

Μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Γουέστ Χαμ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν πιο ομαδικά αν θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Το καμπανάκι στους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ για ανασύνταξη και νίκη επί της Τσέλσι έκρουσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την ήττα των "κανονιέρηδων" από την Γουέστ Χαμ.

Η Άρσεναλ βρίσκεται πλέον έξι βαθμούς πίσω από την τέταρτη Τσέλσι και ο Έλληνας στόπερ υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δουλέψουν πιο ομαδικά αν θέλουν να καταφέρουν κάτι.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Αν θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα τότε θα πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά. Το ματς με την Τσέλσι θα είναι διαφορετικό και πρέπει να ανασυνταχθούμε αρκετά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά με τη Γουέστ Χαμ. Όλη η ομάδα δεν ήταν το ίδιο σε σχέση με τα τελευταία ματς. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ