ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Η Πογκόν Σέτσιν κλείνει Μανιά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Πογκόν Σέτσιν από την Πολωνία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, Μιχάλη Μανιά, το συμβόλαιο του οποίου με τον Αστέρα εκπνέει σε δύο μήνες.

Κοντά στο να κάνει το δεύτερο βήμα στην καριέρα του εκτός Ελλάδας έχει ο Μιχάλης Μανιάς. Η συνεργασία του 29χρονου Ροδίτη φορ με τον Αστέρα εκπνέει σε δύο μήνες, από τον Ιανουάριο είχε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα για τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Η Πογκόν Σέτσιν από την Πολωνία βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Ιδρύθηκε το 1948 στην πόλη Σέτσιν και δυο φορές (1987. 2001) έχει αγγίξει το πρωτάθλημα, χωρίς όμως να το καταφέρει καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Την τρέχουσα σεζόν έχει συγκεντρώσει μετά από 29 ματς 44 βαθμούς, βρίσκεται στην 7η θέση της Ekstraklasa και θα συμμετέχει στα playoffs. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ακολούθησαν οι Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας.

Ενδιάμεσα πέρασε κι ένα εξάμηνο στο Βέλγιο, φορώντας τη φανέλα της Βέστερλο. Την τρέχουσα σεζόν έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε 27 ματς με την ομάδα της Τρίπολης στη Super League και ένα σε τέσσερα ματς στο Κύπελλο Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ