ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Κοιτάζει στην Ισπανία για προπονητή

EUROPA LEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας κάνει στροφή στην ισπανική αγορά για την αναζήτηση του νέου προπονητή του μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο.

O 67χρονος προπονητής, Γιώργος Παράσχος, αποτέλεσε την Παρασκευή (17/5) παρελθόν όπως αναμενόταν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα.

Στην Τρίπολη θέλουν να τελειώνουν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται στο θέμα της εύρεσης του διαδόχου του. Οι Αρκάδες κοιτάζουν στην ισπανική αγορά για να βρουν τον εκλεκτό που θα καθοδηγήσει τους κιτρινομπλέ στη Super League 1 (όπως ονομάζεται κατόπιν αναδιάρθρωσης η πρώτη κατηγορία).

Στη λίστα υπάρχει και λύση από την ελληνική αγορά, ωστόσο τα ταξίδια στη χώρα της Ιβηρικής συγκλίνουν προς προπονητή από την Ισπανία. Ένας ακόμη Ισπανός έχει περάσει από τον πάγκο του Αστέρα. Ήταν ο Όσκαρ Φερνάντεθ, ο οποίος κάθισε μόλις τρία ματς, ενώ τώρα δουλεύει στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο.

Η λύση, ωστόσο, του 40χρονου Ισπανού τεχνικού της Μελίγια, Λουίς Μιγκέλ Καριόν, η οποία εξετάστηκε δεν δείχνει να προχωρά. Αυτή τη στιγμή έχει υποχωρήσει και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ