ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας - Ολυμπιακός: Η συγγνώμη του Πασαλίδη στον Γκιλιέρμε

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του Αστέρα, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ζήτησε συγγνώμη μέσω των social media από τον μέσο του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, για το επικίνδυνο μαρκάρισμα που κόστισε στον ίδιο την αποβολή και επέφερε τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου.

Ο καλύτερος φετινός Ολυμπιακός στη Super League συνέτριψε 5-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη με δύο γκολ του Αραμπί, δύο του Μασούρα και ένα του Ποντένσε.

Όλοι στην Τρίπολη "πάγωσαν" με το μαρκάρισμα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στον Γκιλιέρμε, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο να γίνεται αλλαγή τρία λεπτά μετά. Στον Ολυμπιακό, αμέσως ανησύχησαν για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή τους, που έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια ώστε να εξεταστεί από τον Χρήστο Θέο.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για βαριά κάκωση στη δεξιά κνήμη. Κάτι που σημαίνει πως αν επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις, θα μείνει για κάποιες ημέρες εκτός πλάνων, ένα μήνα το πολύ!

Ο 23χρονος αμυντικός των Αρκάδων ζήτησε συγγνώμη από τον συνάδελφό του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

"Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και ατυχείς στιγμές. Άθελά μου χτύπησα τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, σε μια φάση που εκτίμησα λανθασμένα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον συνάδελφό μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Γκιλιέρμε και γρήγορη επάνοδο στη δράση", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης μέσω story στο Instagram.

Αστέρας - Ολυμπιακός: Η συγγνώμη του Πασαλίδη στον Γκιλιέρμε
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ