ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Πρέσινγκ σε Μπερτόγλιο

ËÁÌÉÁ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ËÁÌÉÁ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας προσπαθεί να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Φακούντο Μπερτόγλιο και ασκεί έντονο πρέσινγκ στον 29χρονο Αργεντινό, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Μπορεί ο Αστέρας να προετοιμάζεται για τα playouts - η κλήρωση θα γίνει μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία, η οποία πήρε αναβολή στο Δ.Σ της Πέμπτης (5/3) - αλλά ταυτόχρονα σκανάρει την αγορά για τα ψώνια της επόμενης (θερινής) μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα της Τρίπολης προσπαθεί να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Φακούντο Μπερτόγλιο. Δεν είναι λίγες οι κλήσεις που έχει δει στο κινητό του ο 29χρονος Αργεντινός από ανθρώπους των κιτρινομπλέ.

Το συμβόλαιό του με την Αλντοσίβι εκπνέει τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι ο "Φλάκο" μπορεί να υπογράψει από τώρα ως ελεύθερος. Παρά το γεγονός ότι κάνει εξαιρετική χρονιά στην πατρίδα - μετρά 3 γκολ σε 18 ματς στη Superliga - έχει απαντήσει αρνητικά σε προτάσεις για επέκταση του συμβολαίου, καθώς θέλει να περιμένει.

Ο Μπερτόγλιο φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα τη σεζόν 2015/16, όταν και συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Ο Αστέρας προσπάθησε να τον αποκτήσει και το καλοκαίρι του 2018, αλλά η Λαμία κινήθηκε πιο αποφασιστικά και τον έκανε δικό της.

Με την ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε 5 γκολ σε 28 ματς και ήταν ο MVP της. Η Λαμία παρακολουθεί κι αυτή διακριτικά την περίπτωσή του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ