ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: "VARάτε βιολιτζήδες"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είχαν οι άνθρωποι του Αστέρα και το σχόλιο τους είχε ξεκάθαρη αναφορά στο VAR.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 επί του Αστέρα στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην πρεμιέρα της Super League 1, ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης έχει παράπονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της παρά τη χρήση του VAR.

Στο 80' ο διαιτητής Κουμπαράκης τσέκαρε μέσω VAR αν ο Ελ Αραμπί έχει κάνει πέναλτι στον Μπαράλες, που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε μπει στο ματς.

Όπως φάνηκε από το ριπλέι της φάσης ο παίκτης του Ολυμπιακού τράβηξε τον επιθετικό του Αστέρα από την φανέλα και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι κάτι που δεν συνέβη παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως στο ξεκίνημα της φάσης ο Μπαράλες ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά ούτε αυτό το είδαν οι διαιτητές που ήταν επιφορτισμένοι με το Video Assistant Referee.

Μετά το τέλος του αγώνα σχολίασαν τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κάνοντας ξεκάθαρο λογοπαίγνιο με το VAR: “Κ αληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο με το καλημέρα σας. VARάτε βιολιτζήδες!”

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ