ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Να τιθασεύσω τα συναισθήματα των παικτών μου"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Χιμπέρνιαν τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα του να παίξει όπως στο πρώτο ημίχρονο του ματς στην Σκωτία.

Ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Πέμπτη τη Χιμπέρνιαν στη ρεβάνς της ήττας με 3-2 και αυτό που θέλει πρώτα απ' όλα ο Σάββας Παντελίδης σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου είναι να τιθασεύσει τα συναισθήματα των παικτών του.

Αυτό γιατί όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός στο πρώτο μέρος οι παίκτες του έδειξαν δυο διαφορετικά πρόσωπα και αυτό που θέλει να δει ο Παντελίδης είναι αυτό του πρώτου ημιχρόνου.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά:

"Την τελευταία εβδομάδα, μετά το παιχνίδι που πέρασε, προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και είμαστε έτοιμοι για την αυριανή πρόκληση. Ασφαλώς, έχοντας και την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι δεν είναι καθόλου εύκολο όταν αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί να κερδίζει ένα ματς το οποίο χάνει 2-0 στο ημίχρονο. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι γι' αύριο και πάνω απ' όλα δεν φοβόμαστε".

Αν μετά το πρώτο παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας του πιστεύει ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να προκριθεί; "Είμαι εδώ, για να μπορέσω να τιθασεύσω τα συναισθήματα των παιδιών γιατί στο πρώτο παιχνίδι είδαμε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Θα θέλαμε να κρατήσουμε το πρώτο ημίχρονο και να έχουμε σ' όλη τη διάρκεια του αυριανού αγώνα την ίδια απόδοση. Όμως, είναι παιχνίδι, παίζει και ο αντίπαλος, κάτι το οποίο καταλάβαμε πάρα πολύ καλά στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας.

Για να μπορέσουμε να περάσουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, πολύ δυνατοί και να διαχειριστούμε και τα συναισθήματά μας, κάτι το οποίο δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει ακόμα να διαχειριστούμε και τις δυνάμεις μας. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πραγματικά έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας η αυριανή αναμέτρηση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Γι' αυτό είμαστε εδώ".

Αν τον εξέπληξε η απόδοση της Χιμπέρνιαν στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου:
"Αυτό που με εξέπληξε ήταν πως μια ομάδα που βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2 τέρματα στο ημίχρονο μπορούσε και είχε αυτή την απόδοση. Αυτό δείχνει ότι είναι μια ομάδα με ψυχολογία, μια ομάδα που δεν παρατάει το παιχνίδι, μια ομάδα που είναι ικανή να ανταποδώσει ότι και αν συμβεί στο παιχνίδι. Όμως την απόδοσή της Χιμπέρνιαν στο δεύτερο μέρος την περίμενα από την αρχή. Περίμενα την ομάδα που είδα στο δεύτερο ημίχρονο".

Αν εντόπισε κάποιον ιδιαίτερα επικίνδυνο ποδοσφαιριστή:
"Είχα την εικόνα των ποδοσφαιριστών της Χιμπέρνιαν εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είχα κάποια έκπληξη".

Ο Ματρικάρντι είναι στην αποστολή;
"Όχι, είναι κι εκείνος εκτός".

Είναι η αυριανή αναμέτρηση η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σας, μέχρι την επόμενη;
"Ναι, είναι".

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: "ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ του Αστέρα, Γιώργος Αθανασιάδης τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πίστευαν και πιστεύουν στην πρόκριση:

"Στην πρόκριση πιστεύαμε και πριν το πρώτο παιχνίδι. Το θέμα είναι με πόσο καθαρό μυαλό θα μπούμε και πόσο περισσότερο θέλουμε εμείς το παιχνίδι για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Και σε ερώτηση για το αν υπάρχει άγχος υποστήριξε:
"Άγχος δεν υπάρχει. Εμείς κάνουμε το παιχνίδι μας και από εκεί και πέρα, το καλύτερο για την ομάδα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ