ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πρώην παίκτης του Αστέρα παραδέχθηκε ότι δήλωσε ψευδή ηλικία

Πρώην παίκτης του Αστέρα παραδέχθηκε ότι δήλωσε ψευδή ηλικία

Ο Σενεγαλέζος πρώην μέσος του Αστέρα, Γκιρόν Εντό, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι δήλωσε ψευδή ηλικία - μικρότερη από την πραγματική - όταν ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Γκιρόν Εντό είναι επίσημα 35 ετών, αλλά στην πραγματικότητα μεγαλύτερος όπως δήλωσε και ο ίδιος. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος βρίσκεται στη Γαλλία και αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλγκρόνζ, αλλά στο παρελθόν πέρασε από την Ελλάδα.

Φόρεσε τη σεζόν 2013-2014 τη φανέλα του Αστέρα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο IGFM ο Αφρικανός παραδέχθηκε ότι δήλωσε ψευδή ηλικία - μικρότερη από την πραγματική - όταν ξεκίνησε την καριέρα του.

"Όπως όλοι οι Σενεγαλέζοι κι εγώ δήλωσα χαμηλότερη όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Στη Σενεγάλη το 99% των παικτών δηλώνουν μικρότερη ηλικία από την πραγματική. Οι Σενεγαλέζοι είναι μικρόσωμοι και εάν πάνε στην Ευρώπη σε ηλικία 20 ετών, θα δεις ότι οι ακόμη και οι 15χρονοι εκεί είναι πιο δυνατοί", υποστήριξε ο Γκιρόν Εντό.

Ο Γκιρόν Εντό ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σοσό και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ναντ, Σεντ-Ετιέν, Σαραγόσα, Μπέρμπιγχαμ, Ίπσουιτς. Μετά από τον Αστέρα αγωνίστηκε σε Μετς, Λανς, ενώ από πέρυσι ανήκει στο δυναμικό της Αλγκρόνζ.

Ο Γκιρόν Εντό φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα 29 φορές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας συνολικά τρία γκολ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ