ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ράσταβατς: "Να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα"

Ράσταβατς: "Να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα"

Ο Μίλαν Ράσταβατς χαρακτήρισε νέα πρόκληση την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα και υποστήριξε ότι πρώτος του στόχος είναι να βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ο Aστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την Τετάρτη (4/12) την πρόσληψη του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Χιμένεθ. Ο Σέρβος προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Αρκάδων, θέτοντας ως στόχο να βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Συγκεκριμένα, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συμφωνία. Είναι μια καινούρια πρόκληση για την καριέρα μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα. Ξέρω ακριβώς ποιος είναι ο Αστέρας και γι’ αυτό τον λόγο διάλεξα να έρθω εδώ. Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα είναι πάρα πολύ πετυχημένη.

Οι στόχοι της ομάδας είναι πρώτα απ’ όλα να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Στη συνέχεια να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ώστε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την βαθμολογική μας θέση της ομάδας. Ξέρω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πολύ σίγουρο βήμα για εμένα γιατί έρχομαι σε ένα γνωστό περιβάλλον κι αυτό πιστεύω πως είναι πολύ θετικό".

Ο Ράσταβατς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Αστέρα και γνώρισε τους παίκτες με τους οποίους θα συνεργαστεί το επόμενο διάστημα. Το πρώτο του παιχνίδι θα το δώσει την Κυριακή (8/12, 17.15) κόντρα στην ΑΕΛ, στην Τρίπολη. Ο Αστέρας είναι 12ος στην κατάταξη με 11 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Aστέρας Τρίπολης: Νέος προπονητής ο Μίλαν Ράσταβατς
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ