ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σουάρεθ: "Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Αστέρα, Ντάνι Σουάρεθ, αποκάλυψε ότι διέψευσε την πρόβλεψη των γιατρών που υποστήριξαν ότι μετά τον τραυματισμό που είχε στα 25 του δεν θα ήταν σε θέση να παίξει.

Ο Αστέρας απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 τον Ντάνι Σουάρεθ ως ελεύθερο από την Γκόρνικ Ζάμπζε. Ο 30χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε 3 γκολ σε 20 ματς την περασμένη σεζόν, ενώ ήδη μετρά 2 συμμετοχές στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League Interwetten.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS ο Ίβηρας αποκάλυψε ότι διέψευσε την πρόβλεψη των γιατρών που υποστήριξαν ότι μετά τον τραυματισμό που είχε στα 25 του (ρήξη μηνίσκου και συνδέσμων, χρειάστηκε πέντε χειρουργεία σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ για να τα καταφέρει και έμεινε εκτός για μία σεζόν) δεν θα ήταν σε θέση να παίξει.

"Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, ότι πρέπει να το εγκαταλείψω. Φανταστείτε, είχα ξεκινήσει ήδη σπουδές στο Πολυτεχνείο. Επειτα από αυτό, κανένας δεν με ήθελε. Με κάλεσαν μέσω Facebook να πάω στην Πολωνία για να κάνω εξετάσεις. Το ρίσκαρα και τελικά πήγε καλά, άλλαξε το τσιπάκι", υποστήριξε αρχικά ο Ντάνι Σουάρεθ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τη συνύπαρξη με τον Μάρτιν Όντεγκααρντ στα τμήματα υποδομής των μερένγκες:

"Ήταν 16 ετών. Στην πρώτη του προπόνηση έδειχνε τι μπορεί να κάνει. Πράγματα που δεν είχα δει ξανά. Θυμάμαι ότι στο πρώτο ματς που ο Ζινεντίν Ζιντάν του έδωσε φανέλα βασικού, τον έβγαλε στο ημίχρονο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ