Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο ότι ήταν δύσκολο αυτή την εποχή να παίξει στα όριά του ο Ατρόμητος, στα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του και στα μεταγραφικά ζητήματα που θα συζητηθούν από αύριο (15/8).

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 0-2 στο Περιστέρι από τη Λέγκια Βαρσοβίας και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο ότι ήταν δύσκολο αυτή την εποχή να παίξει στα όριά της η ομάδα του, στα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του και στα μεταγραφικά ζητήματα που θα συζητηθούν από αύριο (15/8).

ADVERTISING

"Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά κάναμε μια καλή προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στα όριά μας και είναι δύσκολο για αυτή την εποχή. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Ο αντίπαλος στο πρώτο σουτ που πραγματοποίησε έβαλε γκολ. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο, όταν στην πρώτη του επίθεση ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ. Εμείς τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα", ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Περιστεριωτών.

Για τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο: "Δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης. Έγιναν λάθη αβίαστα, που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Θέλαμε να παίξουμε με τέσσερις χαφ, ώστε να δημιουργήσουμε μια υπεραριθμία στο κέντρο. Ωστόσο, κάναμε πολλά λάθη. Ειδικά στο δεύτερο γκολ έγιναν πολλά μαζεμένα. Πρέπει να έχουμε τις λεπτομέρειες σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα δεν τις είχαμε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό, κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα".

ADVERTISING

Για τις μεταγραφές που έγιναν: "Για μας ήταν σημαντικό πώς θα τελειώσει αυτό το ματς. Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα με τη διοίκηση. Εμείς δεν έχουμε μιλήσει για κάτι μεταγραφικό, αφού όλη μας η προσοχή ήταν στραμμένη σε αυτό το ματς".