ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον 32χρονο Σόλομον

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον 32χρονο Σόλομον

Παίκτης του Ατρομήτου μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο 32χρονος Αυστριακός μεσος, Πάτρικ Σόλομον, αποτελώντας επιλογή του συμπατριώτου προπονητή των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Πάτρικ Σόλομον, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Νταμίρ Κάναντι στην Άλταχ και την Αούστρια Βιέννης, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ατρομήτου μεχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 32χρονος Αυστριακός αποτελεί επιλογή του συμπατριώτου προπονητή των Περιστεριωτών. Αμεσα θα μεταβεί στο Πήλιο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Πάτρικ Σάλομον με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μάτερσμπουργκ.

Ο Αυστριακός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας για 2 χρόνια(2022) και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 21.

Ο Σάλομον γεννήθηκε στη Βιέννη στις 10.06.1988. Πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο παίκτη που έχει συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή μας, Νταμίρ Κάναντι, στην Αυστρία και διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία.

Αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως 8αρι και φημίζεται για το πρέσινγκ και τα τρεξίματά του σε συνδυασμό με τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ είναι παίκτης που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητή και αγωνίζεται όπου ζητηθεί.

Έχει πολύ γεμάτες σεζόν στο Αυστριακό πρωτάθλημα με περισσότερες από 30 συμμετοχές κάθε χρόνο στις Αούστρια Λουστενάου, Αούστρια Βιέννης, Αλτάχ και Μάτερσμπουργκ.

Ο Πάτρικ Σάλομον βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.

Προηγήθηκαν το Σάββατο οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τις οποίες πέρασε επιτυχημένα ενώ υποβλήθηκε και σε Covid test το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ο μέσος της ομάδας μας θα μεταβεί το μεσημέρι της Κυριακής στο Πήλιο με τον επικεφαλής scouting, Απόστολο Αποστόλου προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή".

Σάλομον: "Ανυπομονώ να συνεργαστώ και πάλι με τον Κάναντι"

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αυστριακός μέσος προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα και τον Ατρόμητο. Από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου εδώ ένιωσα ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, οι εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι υποδειγματικές και όμοιες με αυτές μεγάλων ευρωπαϊκών club. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία τα επόμενα δύο χρόνια. Ανυπομονώ να συνεργαστώ και πάλι με τον κόουτς και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας στο τέλος της σεζόν. Έχω αγωνιστεί με την Aλτάχ και την Αούστρια Βιέννης στο Europa League και είναι κάτι που θέλω να πετύχω και με τον Ατρόμητο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ