ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Αναχωρεί το Σάββατο για Πήλιο, το πρόγραμμα των φιλικών

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Ατρομήτου πέρασαν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το Σάββατο (1/8) αναχωρούν για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε ρυθμούς σεζόν 2020/2021 έχει μπει ο Ατρόμητος. Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου πέρασαν την Πέμπτη (30/7) το μεσημέρι από ιατρικές εξετάσεις, ενώ την Παρασκευή (31/7) θα ολοκληρωθούν και τα εργομετρικά στο Μαζαράκη.

Ο Ατρόμητος θα αναχωρήσει το Σάββατο (1/8) για τα Χάνια Πηλίου, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας υπό το βλέμμα του Νταμίρ Κάναντι. Πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις, οι Περιστεριώτες θα δώσουν δύο φιλικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι σε ΠΑΟΚ (6/8, 19:30) και Βόλο (13/8, 19:30).

Η επιστροφή στην Αθήνα έχει προγραμματισθεί στις 14 Αυγούστου, με τους ανθρώπους του Ατρομήτου να συζητούν για την διεξαγωγή ακόμη τριών φιλικών πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομαδα του Περιστερίου ενημερώνει ότι έχουν ήδη κλείσει φιλικό με ΟΦΗ στις 29 Αυγούστου στο Περιστέρι και με Αστέρα Τρίπολης στην 2 Σεπτεμβρίου στην Αρκαδία.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ