ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: "Έδεσε" Θεοδωράκη μέχρι το 2022

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
Theodorakis, Atromitos (eurokinissi) THEODORAKIS, ATROMITOS (EUROKINISSI)

Κάτοικος Περιστερίου μέχρι το 2022 θα είναι ο Χρήστος Θεοδωράκης ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ατρόμητου για τρία χρόνια ακόμη.

Μετά τον Γιώργο Μανούσο ο Ατρόμητος κράτησε στο ρόστερ του για τρία χρόνια ακόμη και τον ταλαντούχο 23χρονο γκολκίπερ, Χρήστο Θεοδωράκη, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου έληγε στα Τέλη Ιουνίου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ο οποίος φέτος έπαιξε σε δέκα παιχνίδια με την ομάδα του Περιστερίου, έξι στο πρωτάθλημα και τέσσερα στο Κύπελλο, είχε ως προτεραιότητα να παραμείνει στον Ατρόμητο και αφού έδωσε τη θετική του εισήγηση και ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιάννης Αναστασίου η επιθυμία του έγινε πράξη.

Ο Θεοδωράκης βρέθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του Ατρόμητου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο Περιστέρι μέχρι το 2022.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της μέχρι το 2022 με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Χρήστο Θεοδωράκη.

Πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και θα αποτελέσει μαζί με τον Μπάλας Μέγιερι και τον Χρήστο Μανδά, τους ποδοσφαιριστές που θα προστατέψουν την εστία της ομάδας μας και τη νέα σεζόν.

Ο Χρήστος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Με μεγάλη μου χαρά υπογράφω σήμερα το νέο μου συμβόλαιο στην ομάδα που νιώθω σαν οικογένεια μου. Μια ομάδα που έχω πραγματικά μεγαλώσει, ανελιχθεί ποδοσφαιρικά και αποτέλεσε το ποδοσφαιρικό μου διαβατήριο για την κλήση μου στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων.

Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο όπως επίσης και το νέο μας προπονητή κ. Αναστασίου που εισηγήθηκε θετικά για την ανανέωση του συμβολαίου μου.. Επίσης θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω και τον μέντορα μου προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας κ. Σούιτσα.

Από την πρώτη στιγμή η προτεραιότητά μου ήταν να ανανεώσω το συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και παρά το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων από την Super League, ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την ομάδα μου χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν ώστε να πετύχουμε και πάλι τους στόχους μας κάνοντας τον κόσμο του Ατρομήτου χαρούμενο».

O Χρήστος την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 10 συμμέτοχες με την ομάδα μας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ