ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος επέστρεψε και αυτός στις ομαδικές προπονήσεις μετά από 68 μέρες με τον Σάββα Παντελίδη να έχει όλους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. (VIDEO)

Ο Ατρόμητος επέστρεψε και αυτός στις ομαδικές προπονήσεις με το Σάββα Παντελίδη να έχει και πάλι όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του μετά από 68 μέρες.

Την Τετάρτη οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη φορά τα τεστ κορονοϊού και μάλιστα και αυτά βγήκαν αρνητικά. Κάτι που έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να ξεκινήσουν με ασφάλεια οι ομαδικές προπονήσεις.

Στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/5) έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές κανονικά και αυτό περιείχε ασκήσεις κατοχής και τελειώματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας τηρούνται κατά γράμμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου, στο Μαζαράκη, αλλά και στα γραφεία της ομάδας με συνεχείς θερμομετρήσεις, διατήρηση κατάστασης ελέγχου όσων βρίσκονται στο χώρο και συνεχή χρήση προστατευτικής μάσκας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ