ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Γνωρίστηκε με τους παίκτες ο Αναστασίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε την πρώτη του επίσημη γνωριμία με τους παίκτες του Ατρόμητου ενώ Παρασκευή και Σάββατο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Η σεζόν στον Ατρόμητο ξεκίνησε, έστω και ανεπίσημα, την Πέμπτη με την πρώτη γνωριμία του Γιάννη Αναστασίου με τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου.

Οι Αναστασίου και Ρούτερ είχαν μια πρώτη συνάντηση, έκαναν την πρώτη τους ομιλία, ευχήθηκαν μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και εν συνεχεία γνωρίστηκαν με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Όσο για την πρώτη προπόνηση περιελάμβανε χαλαρό πρόγραμμα με τρέξιμο και παιχνίδια κατοχής.

Το πρωί της Πέμπτης το πρώτο γκρουπ παικτών υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις ενώ το δεύτερο γκρουπ παικτών θα τις κάνει την Παρασκευή το πρωί. Το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα θα προπονηθεί κανονικά στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη ενώ το Σάββατο θα διεξαχθούν τα εργομετρικά τεστ.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 19.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ