ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Η Στουρμ Γκρατς ανακοίνωσε τον Σάκιτς

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΣΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΣΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Στουρμ Γκρατς ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Αυστριακού δεξιού μπακ, Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Επιστροφή στην Αυστρία για τον Εμάνουελ Σάκιτς. Ο 28χρονος Αυστριακός δεξιός μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ατρόμητου, ανακοινώθηκε από τη Στουρμ Γκρατς.

Στη χώρα μας είχε έλθει τον Ιανουάριο του 2018 ύστερα από εισήγηση του συμπατριώτη του πρώην τεχνικού των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι. Ενδιαφέρον είχαν δείξει κι άλλες ελληνικές ομάδες, όπως η ΑΕΚ, ωστόσο επιστρέφει οριστικά στην αυστριακή Bundesliga υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος είχε μιλήσει στο Sport24.gr για τη θητεία του στην Ελλάδα, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φορτούνα 05 κι από μικρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ραπίντ. Δεν κατάφερε, ωστόσο, ν' αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, ενώ πριν έλθει στη χώρα μας φόρεσε τις φανέλες των Αούστρια Λουστενάου και Άλταχ.

Με τον Ατρόμητο αγωνίστηκε 47 φορές σε SuperLeague, Κύπελλο Ελλάδας και προκριματικά του Europa League, ενώ πέτυχε συνολικά δύο γκολ. Η Στουρμ Γκρατς, η οποία ξεκινά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media: "O Σάκιτς από την Ακρόπολη στο Σλόσμπεργκ για τα δύο επόμενα χρόνια".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ