ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Κοντά σε Χριστοδουλόπουλο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Aτρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στον Ατρόμητο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Οι Περιστεριώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον 33χρονο εξτρέμ, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ουσιαστικά, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να "κλειδώσει" η συμφωνία.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή" προκειμένου να φορέσει τη φανέλα το υ Ατρομήτου. Ο Λάζαρος εμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ύστερα από μία διετία που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα τραυματισμού, μετρώντας 10 γκολ και δύο ασίστ σε 34 αγώνες.

O έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της Μπολόνια, της Σαμπντόρια, της Ελλάς Βερόνα και της ΑΕΚ, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα με το Τριφύλλι (2009/10), την Ένωση (2017-18) και τον Ολυμπιακό (2019-20). Παράλληλα, είναι 35 φορές διεθνής, έχοντας σημειώσει κι ένα γκολ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ