ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με buy out 2 εκατ. ευρώ ο Μανδάς

Ατρόμητος: Με buy out 2 εκατ. ευρώ ο Μανδάς

Ο Χρήστος Μανδάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο μέχρι το 2022, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το buy out ορίστηκε στα 2.000.000 ευρώ. Η δήλωση του νεαρού τερματοφύλακα των Περιστεριωτών.

Μέχρι το 2022 ανήκει πλέον στον Ατρόμητο ο Χρήστος Μανδάς. Ο 18χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο και μάλιστα το buy out ορίστηκε στα 2.000.000 ευρώ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2022 με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα της ομάδας μας Χρήστο Μανδά. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ατρομήτου που έχει ήδη από πολύ μικρή ηλικία πραγματοποιήσει 4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και δεκάδες στις ομάδες υποδομών θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας μας διεκδικώντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Ο Χρήστος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο νεαρός γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε 4 επίσημα παιχνίδια με την ομάδα μας σε Superleague και κύπελλο Ελλάδας ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ελλάδας(U19, U17,U15)".

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: " Ο Ατρόμητος είναι η ποδοσφαιρική οικογένεια μου και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Εύχομαι να πετύχω ακόμα περισσότερα μαζί με τους συμπαίκτες μου καταφέρνοντας να πάμε την ομάδα ακόμα ψηλότερα. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας κ. Αναστασίου. Τέλος για τη φετινή χρονιά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας με τη βοήθεια του κόσμου μας εντός και εκτός έδρας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ