ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με Ρισβάνη, Μανούσο και Κατράνη κόντρα στον Άρη

Ατρόμητος: Με Ρισβάνη, Μανούσο και Κατράνη κόντρα στον Άρη

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή του για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη. Στη λίστα του Σάββα Παντελίδη συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Ρισβάνης, Μανούσος και Κατράνης.

Τον Άρη αντιμετωπίζει την Πέμπτη (13/2) ο Ατρομήτος στη ρεβάνς του 0-0 του "Κλ. Βικελίδης". Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (12/2) ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται κανονικά οι Ρισβάνης, Μανούσος, Κατράνης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Γκάλο και Ντε Πο που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό, όπως και ο Καχίλα που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ούμπιδες επιπλέον ζήτησε άδεια λόγω ασθένειας του μικρότερου γιου του που νοσηλεύεται στο Ιατρικό Αθηνών και έπρεπε να είναι μαζί με την οικογένειά του.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Ρισβάνης, Νάτσος, Ανδρούτσος, Μανούσος, Κατράνης, Μάντσον, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ραμπέγιο, Ρονάλντο, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης και Γιακουμάκης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ