ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Πάσχα για Κάναντι, μέχρι 15 Μαΐου για Μπρούνο

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ατρόμητο και Νταμίρ Κάναντι. Ακόμη, οι εκκρεμότητες με τους προσεχώς ελεύθερους και το σκεπτικό για Μπρούνο.

Μία από τις εκκρεμότητες που έχει για τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος είναι ο Νταμίρ Κάναντι και η ανανέωση, ή μη, του συμβολαίου του. Ο Αυστριακός τεχνικός βρίσκεται από το 2017 στην τεχνική ηγεσία, έχει ήδη επεκτείνει μία φορά τη συνεργασία του με τη διοίκηση και αυτό το διάστημα γίνονται διαπραγματεύσεις για δεύτερο deal.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του 49χρονου τεχνικού έχει συνδεθεί με γερμανική ομάδα (Νυρεμβέργη), αλλά ο ίδιος αρνείται ότι έχει πρόταση στα χέρια του όπως και οποιαδήποτε άλλη κρούση από άλλη ομάδα στην παρούσα φάση. Ο εκπρόσωπος του Κάναντι έχει ήδη κάνει δύο ραντεβού στην Αθήνα με τη διοίκηση του Ατρόμητου. Έχει συμφωνηθεί να κάνουν μια τελευταία συνάντηση αφού θα περάσει και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, μετά τις 21 Απριλίου, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Σπανός ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

" Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, είμαστε σε συζητήσεις. Δώσαμε deadline ως τις 20 Απριλίου, για να ξέρουμε την κατάληξη, θετική ή αρνητική. Να γνωρίζουμε και οι δυο πλευρές και να γίνει ο προγραμματισμός μας έγκαιρα. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο, αυτά είναι στο παιχνίδι. Καμία συνεργασία δεν γίνεται με το ζόρι και καμία δεν κρατά αιώνια. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του, θέλουμε να ανανεώσει και του καταθέσαμε πρόταση. Από εκεί και πέρα, μια διαπραγμάτευση μπορεί να πάει καλά ή όχι, ή ο προπονητής να έχει κρούση από ένα δελεαστικό πρωτάθλημα".

Την εβδομάδα του Πάσχα λοιπόν θα υπάρξει η οριστική εξέλιξη στο θέμα του Κάναντι. Τότε θα δοθεί η απάντησή του. Οι "κυανόλευκοι" πάντως εκφράζουν την εκτίμηση ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα συνεχιστεί η συνεργασία και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως στο υπάρχον συμβόλαιο, έτσι και στο νέο έχει συμφωνηθεί να υπάρξει buy out. Αν, δηλαδή, προκύψει πρόταση από σύλλογο μεγαλύτερου βεληνεκούς, προοπτική που δεν θα αφήνει αδιάφορο τον Αυστριακό, τότε να πληρωθεί το ποσό στον Ατρόμητο και να αποτελέσει παρελθόν ο προπονητής. Ο ίδιος πάντως, έχει ήδη ξεκινήσει να μιλάει με τη διοίκηση για το μεταγραφικό πλάνο, ενώ έχει ήδη διαμορφωθεί το πλάνο της καλοκαιρινής προετοιμασίας με τις ημερομηνίες διεξαγωγής φιλικών, που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

ΡΗΤΡΑ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΪΟΥ ΓΙΑ ΜΠΡΟΥΝΟ

Ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τα μεταγραφικά ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού, είναι ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των Περιστεριωτών, που είχε καλή παρουσία στον αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος έχοντας κάνει... κλικ στους "ερυθρόλευκους", ανήκει στην ΛΑΣΚ Λιντς. Ο Ατρόμητος έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει μέχρι τις 15 Μαΐου τη ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιό του και να κρατήσει τον 25χρονο.

Παρότι το νούμερο δεν είναι αμελητέα ποσότητα για μια ομάδα όπως αυτή του Περιστερίου (250.000-300.000€), δεν αποκλείεται να δοθούν τα χρήματα στους Αυστριακούς και ο Μπρούνο να "δεθεί" με συμβόλαιο στον Ατρόμητο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να χτυπήσει την πόρτα των Περιστεριωτών αν θέλουν να αγοράσουν τον Νοτιοαμερικανό με τις 30 φετινές συμμετοχές και τα δύο γκολ.

Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΗ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ

Την Κυριακή (14/4) ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Κρίσιμο παιχνίδι, καθώς αν οι "κυανόλευκοι" δεν ηττηθούν, τότε έχουν το πάνω χέρι για να τερματίσουν στην 4η θέση της Super League (αυτή τη στιγμή η διαφορά των δύο ομάδων είναι στο +3 υπέρ του Ατρόμητου). Την Παρασκευή (12/4) ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Περιστεριωτών Χρήστος Γαλαριώτης ανέφερε πως "η ομάδα έχει ενημερώσει ότι θα μιλήσει με όλους όταν θα έχει επιτευχθεί ο στόχος".

Αν την Κυριακή ο Ατρόμητος νικήσει τον Άρη, οι επαφές με τους παίκτες που βρίσκονται στον "αέρα", που λήγουν τα συμβόλαιά τους, θα ενημερωθούν μια ώρα αρχύτερα για τις σκέψεις της ΠΑΕ προς το πρόσωπό τους. Αυτή τη στιγμή ουκ ολίγοι μένουν ελεύθεροι, όπως οι Καρασαλίδης, Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς, Ουμπίντες, Βασιλακάκης και Μανούσος, ενώ δανεικοί είναι παίκτες - κλειδιά όπως οι Χατζηϊσαΐας και Κουλούρης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ