ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Πρώτη για Ανδρούτσο και Γκάλο, στην αποστολή ο Βέλλιος

Ατρόμητος: Πρώτη για Ανδρούτσο και Γκάλο, στην αποστολή ο Βέλλιος

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το Σάββατο τον Παναιτωλικό (19:00) με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τους Ανδρούτσο, Γκάλο ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βέλλιος χωρίς να είναι δεδομένη η συμμετοχή του στην ενδεκάδα.

Ένα κρίσιμο παιχνίδι δίνει το Σάββατο το βράδυ ο Ατρόμητος στο Περιστέρι καθώς υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19:00 ΕΡΤ) και οι γηπεδούχοι ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου για πρώτη φορά φέτος θα έχει στη διάθεση του τους Ανδρούτσο και Γκάλο με τον πρώτο να έχει ξεπεράσει πλέον τους τραυματισμούς του ενώ ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε τελευταίος από την ομάδα του Περιστερίου.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Κυριακίδης ενώ συμπεριλήφθηκε και ο Βέλλιος αν και η παρουσία του στην ενδεκάδα είναι αμφίβολη εξαιτίας του τραυματισμού του την Πέμπτη.

Εκτός αποστολής για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είναι ο Μέγιερι που είναι ακόμα τραυματίας και την εστία του Ατρόμητου θα υπερασπιστεί ένας εκ των Θεοδωράκη ή Μανδά.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι εξής: Θεοδωράκης, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα Ρισβάνης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ